Teamavond Hug in a mug

Workshop voor mijn collega's.

Afgelopen week was het dan zover. Een keer in de 2 maanden organiseren we een teamavond, waarbij we even lekker bijpraten, maar ook altijd een workshop aan elkaar geven. Dit keer was het mijn beurt. En ik vond dat best een beetje spannend, want deze dames zijn zelf gewend om met de producten van Stampin'Up te werken. Dus ik hoopte dat ze het projectje wat ik had voorbereid net zo leuk vonden als ik zelf.

Iedereen die mij volgt of kent weet ik dat ik het super leuk vind om kleine geschenkjes ( gifties) te maken. Ook deze keer heb ik daarvoor gekozen en heb ik gelijk een enorm toffe set uit de nieuwe catalogus gebruikt, Hug in a mug. Ik ben er zelf echt nu al fan van. Ik kon tijdens de workshop ook allerlei leuke andere toepassingen voor deze stempelset bedenken. Dus jullie gaan hiermee zeker nog meer kaarten en gifties voorbij zien komen. 

Maar dan nu het resultaat van de workshop


Voor deze workshop ben ik gevallen voor de nieuwe stempelset Hug in a Mug, uit de nieuwste seizoenscatalogus. Vooral al die kleine stempelafdrukjes vind ik fantastisch.

Ik heb hier voor het eerst een doosje gemaakt van Windowsheet. Dat is het transparante doosje waarin ik de mini marshmallows heb gedaan. Echt leuk om te doen. Ook heb ik er voor gekozen om zelf mooi achtergrond papier te stempelen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit leuke kleine geschenkje vinden, dus laat gerust een berichtje voor me achter.

Zou je dit ook graag willen maken? Geef je dan op voor een workshop kleine geschenkjes maken. Je kunt je daarvoor aanmelden via jacquelinehigler@gmail.com
 Hierboven nog een kleine indruk van de teamavond.Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren om met deze set Hug in a Mug aan de slag te gaan.

Groetjes Jacqueline

Reacties

  1. Heel erg leuk Wil hem best wel eens maken met een workshop

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Hannah. Daar kunnen we wel een datum voor vastzetten hoor., Misschien zijn er meer dames die dit willen maken?

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus