Teamavond met mijn collega demo's van Stampin'Up!

Teamavond met mijn collega demo's van Stampin'Up!


Afgelopen donderdagavond was het dan eindelijk zover mijn eerste teamavond met mijn Stampin'Up collega's. Wat gezellig om zo met zijn allen heerlijk aan de gang te gaan. En elkaar dan ook in het echt te ontmoeten.

We hadden afgesproken dat we voor elkaar een leuke swap zouden maken. Dit is een kleinigheidje wat we elkaar geven gemaakt met produkten van Stampin'Up.
Voor mij was ook dit de eerste keer dus ik wilde natuurlijk iets leuks maken. Ik had het al best even af maar wilde de verrassing niet verpesten door het al op mijn blog of facebookpagina te laten zien.'Nu ik het eenmaal aan ze heb gegeven wil ik jullie het natuurlijk niet onthouden.

Ik houd heel erg van schrijven dus heb dit keer een receptenboekje gemaakt met handgeschreven receptjes en dit versiert met de stempelset Mixed Drinks. Daarbij heb ik de inkt en het cardstock gebruikt van de nieuwe In Color Collection 2016-2018. Het recepten boekje met daarin zomerse cocktails heb ik vervolgens aan een mini masonjar vastgemaakt, Dan nog wat gezellige parapluutjes, ijsblokjes en paperstraws toegevoegd, en zeg zelf dan krijgt het al een feestelijk tintje.

Uiteindelijk vond ik het dan weer jammer om het zo te geven. Want dan konden ze direct zien wat het was. Ik vind als je een cadeautje geeft moet je het ook uit kunnen pakken.

Dus dan toch nog naar een doosje eromheen met een strik gemaakt van Flirty Flamingo Ruched Ribbon.

 Ik denk een geslaagde eerste swap al zeg ik het zelf. Maar ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar jullie reactie's.

Reacties

 1. Een erg leuk cadeautje hoor en mooi ook. Ik denk nog steeds terug aan onze leuke avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker een hele geslaagde swap en een super gezellige avond. ps wat een mooie foto's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een feestje om deze mooie swaps te zien en te ontvangen. Het was echt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was echt een superleuke SWAP!!
  GROETJES nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was echt een superleuke SWAP!!
  GROETJES nicolet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus