Relatiegeschenken


Mijn eerste grote opdracht.

Dit jaar werd ik benaderd door de eigenaresse van  IQbus of ik voor haar de relatiegeschenken wilde maken voor het eind van het jaar. Ik voelde me erg gevleid en wilde dat natuurlijk voor haar doen. Ik heb de kleuren van haar logo en het kubusje uit het logo en de naam als uitgangspunt genomen. Dus daar ben ik mee aan de slag gegaan om te zorgen dat de kubus op de flessenlabel zou blijven rusten.
Ik vind ze zelf erg mooi geworden. De flessenlabel heb ik bewerkt met zwart embossingpoeder, waardoor de tekst in de cirkel er een beetje bovenop ligt en extra glanst.Vind jij dit ook erg leuk geworden en ben je zelf opzoek naar een leuk relatiegeschenk of een ander bedankje?
Neem gerust vrijblijvend kontakt met me op over de mogelijkheden. 

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

 1. Jacq ze worden steeds leuker en mooier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Hannah Higler. Dat vind ik leuk om te lezen.
   Groetjes Jacqueline.

   Verwijderen
 2. Echt super leuk zeg, zo'n opdracht! Ze zijn schitterend geworden!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nicolet. Ik vond het ook erg leuk om te doen.
   Groetjes Jacqueline

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus