Baby Bear

 Een lekker zondagje


Afgelopen weekend had ik zondag een keer helemaal niks. Wat heerlijk. Buiten was het niet echt heel lekker weer, dus wat is er dan fijner om even op je eigen hobbykamer aan de slag met een nieuwe stempelset.
Ik heb gewerkt met de set Baby Bear.

Degene die mij kennen weten dat ik graag zelf de achtergronden stempel, maar dit keer heb ik voor mezelf besloten om met meer wit proberen te werken. Ik heb 2 verschillende beren kaarten gemaakt; een geboortekaartje en een bedankt kaart.


De beren zijn gestempeld met de zogenaamde 2 step stempels, waarbij je heel mooi diepte krijgt in je stempelafdruk. Ik vind ze erg goed gelukt.

Wat heb ik gebruikt voor deze kaarten:

Stempelset Baby Bear
Whisper White cardstock, Crumbcake cardstock & Daffodil Delight cardstock
Een vel DSP papier uit het Serene Scenenry blok
Stempel inkt Crumb Cake, Soft Suede, Pink Pirouette.
Een klein stukje Burlap Ribbon
En ten slotte de Stamp-a-magic om de beer iedere keer op de juiste plek te krijgen. Echt een onmisbaar hulpje bij 2 step stempels.

Wil je ook een keer zo'n leuke kaart maken met de  2step stempels?
Neem even contact met me op via jacquelinehigler@gmail.com of laat een reactie achter onder deze blog. Dan kunnen we een datum prikken, zodat ik je er alles over kan vertellen en jij lekker kunt uitproberen hoe het werkt.


Voor nu allemaal een super lekkere dag. Het zonnetje schijnt dus ik ga even een heerlijke wandeling maken met mijn hondje.

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

  1. Dit zijn zulke lieve kaartjes!!
    De krijgers zullen er vast heel blij mee zijn.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus