Rockin Horse

Weer een kerstkaartje verder...


Oh wat vind ik dat toch moeilijk. Om weinig kleuren te gebruiken en veel wit te houden. Maar ik denk dat dit wel een mooi kaartje is geworden. Ik heb gewerkt met Crumb cake voor alle stempelafdrukken. En ook de Delicate White doilie die achter het Whisper White vierkant is geplakt, heb ik gekleurd met Crumb Cake inkt en een dauber. De stempel van het hobbelpaard is van de stempelset Best Gifts. Ik heb deze set eigenlijk gekocht om te kunnen inkleuren. Maar wilde er ook een mooie, simpele kaart mee maken.
Ik zou het erg leuk vinden om te lezen wat jullie ervan vinden. Laat dus gerust een reactie voor me achter.


Uiteraard heb ik in de binnenkant ook nog een mooie tekst gestempeld. 

Binnenkort zal ik jullie weer een nieuwe kerstkaart laten zien. 

En heb je verzoeken van bepaalde technieken, laat het me gerust weten. Wie weet kan ik daarmee voor jou een leuk voorbeeld maken. 

Alvast een heel fijn weekend. 

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

  1. erg mooi, dit hobbelpaardje had ik nooit bedacht voor kerstkaartje. leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Alma Heijink. Ik wilde ook gewoon een keer heel wat anders dan wat ik normaal doe. Dus ik vind je reactie erg leuk.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus