Aanbieding speciaal voor papierliefhebbers

Papierliefhebbers opgelet!!

Ik ben zelf echt gek op papier. Ik ben zo iemand die helemaal blij kan worden van een mooie kleur papier. Of dat ene mooie dessin. Soms is het gewoon heerlijk om eens even te gaan zitten en te kijken welke mooie papiersets ik ook alweer allemaal heb. Ik hoor je denken dat heb ik ook. Nou dan is dit zeker een aanbieding voor jou!!

De hele maand juli zijn onderstaande papiersets in de aanbieding,  4 halen = 3 betalen.  
En wat hebben we bij Stampin´Up toch een prachtig papier. 
Ik ben in ieder geval helemaal in mijn nopjes met dit mooie aanbod. 

Wil je ook gebruikmaken van deze aanbieding? 
Mail dan je bestelling naar jacquelinehigler@gmail.com.

Alvast veel plezier met het verwerken van dit mooie papier. 

Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus