De Winter komt eraan!

Het begint nu toch echt te kriebelen.

Nog maar een paar dagen en dan start onze nieuwe catalogus. En dat is voor ons papierliefhebbers echt iets waar we naar uit kunnen kijken. Ik heb als demo natuurlijk al even een kijkje kunnen nemen in dit prachtige blad. En ik kan jullie vertellen dat er super veel leuks aan komt. 

Alle dames en heren die net als ik voor de kerst eigen kaarten willen maken, kunnen echt hun hart weer ophalen aan al het moois. Ik heb al zo veel leuks gezien, dat ik gewoon niet weet waar ik als eerst mee aan de slag wil.

Daarnaast weten jullie,  als je vaker op mijn blog een kijkje komt nemen, dat ik verzot ben op het maken van kleine geschenkjes en het zelf stempelen van achtergrond papier. Ook hiervoor staat er echt genoeg in de nieuwe najaarscatalogus. 

Nu willen jullie natuurlijk weten wanneer die catalogus in gaat?

Vanaf 5 september kun je uit de catalogus bestellen. Wil je ook graag een eigen exemplaar? 
Of wil je liever de produkten in het echt komen bekijken? 
Stuur me dan een mailtje op jacquelinehigler@gmail.com om de catalogus aan te vragen of meld je aan voor het Open Huis waarbij je de nieuwe spulletjes in het echt kan komen bekijken en gebruiken.

Mijn Open Huis ga ik houden op vrijdagavond 7 september van 19.30 uur tot 22.30 uur.
En op donderdagochtend 13 september van 9.00 tot 11.30 uur.

Ik vind het gezellig om jullie dan weer te zien en natuurlijk staat er een kopje koffie of thee klaar met wat lekkers.

Tot dan,

Lieve groetjes Jacqueline


Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus