Wil je ook graag aan de slag met je kerstkaarten?

Donderdag 1 november gaan we dit maken!

Morgen geef ik een workshop waarbij je naar huis gaat met maar liefst 10 kerstkaarten.
We werken met het prachtige Joyous Noel Designer Series paper en er liggen diverse kerststempelsets klaar om te gebruiken.

Het wordt een ochtend waarbij je best aardig zal doorwerken, maar het belangrijkst is natuurlijk dat we het gezellig hebben. En daar hoort uiteraard een lekker bakje koffie of thee bij met wat te snoepen.

Er is voor deze workshop al volop belangstelling, daarom heb ik m al verschillende keren gepland. Je kan in de agenda kijken wanneer je deze nog meer kan komen volgen.

Ik heb er weer zin in en ben natuurlijk enorm benieuwd wat je ervan vindt. Ik zou het erg leuk vinden als je dat aan me laat weten in de opmerkingen. En je mag daar natuurlijk ook vragen stellen over te volgen workshops.Bedankt dat je bent komen kijken op mijn blog.
En wie weet tot snel.


Lieve groetjes Jacqueline.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus