Trimmer Nieuws

De papiersnijder van Stampin' Up gaat verdwijnen.Gisterenochtend is bekend geworden dat Stampin' Up de trimmer uit het assortiment gaat halen. 
Ik moest eerst even goed kijken of ik dat goed had gezien. Maar er is een goede reden voor. Ze zijn bij Stampin' Up al een aantal jaren bezig om de messen te verbeteren in kwaliteit. Ze zijn zelfs al eens overgestapt naar een andere leverancier. Helaas heeft dit uiteindelijk niet de kwaliteit opgeleverd waar zij op hadden gehoopt. En bij Stampin' Up staat kwaliteit wel hoog in het vaandel, vandaar deze moedige beslissing.

Op dit moment zijn ze heel hard aan het werk met de ontwikkeling van een nieuw apparaat!
Deze zal er bij het uitkomen van de nieuwe catalogus ( begin juni) nog niet in staan maar later beschikbaar zijn. Wat het belangrijkst is dat we een goed werkend apparaat gaan leveren zonder dat we te maken krijgen met rafelende of snel bot wordende mesjes. En wij weer zonder frustratie met onze hobby bezig kunnen zijn! 

Heb je een trimmer? In de komende maanden zullen er partijen met reserve-mesjes en latjes beschikbaar zijn. Wil je graag nog wat reserve messen voor je apparaat?
Laat het me dan even weten. Dan bestel ik ze zodra ze leverbaar zijn! 
Ken je iemand die ook deze trimmer gebruikt, deel dit bericht dan alsjeblieft met hen. 

Lieve groetjes

Jacqueline 

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus