Het is zover!!

 De nieuwe jaarcatalogus gaat vandaag van start!

    
Wat word ik daar toch elke keer weer blij van. Zo'n gloednieuwe gids waarin ik dan weer helemaal hyper word van alle mooie nieuwe dingen die er weer aan gaan komen. Kennen jullie dat gevoel ook ?

Wij als demo's van Stampin' Up hebben de catalogus natuurlijk al wel even in huis. En dan vind ik het altijd zo lang duren voordat we het ook aan jullie mogen laten zien. Maar kijk zelf maar, want hij is echt super. En ook deze keer weer een aantal geweldige Nederlandse sets erbij. Je kunt de catalogus doorbladeren door op de foto te klikken.

Ik ben erg benieuwd naar jullie eerste indruk. Ik vind het erg leuk als je dat in een opmerking voor me achterlaat op mijn blog. 

Veel plezier met kijken en watertanden. Wil je nu toch liever een papieren exemplaar neem dan even contact met me op.


Lieve groetjes, Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Spring/summer catalogus

Bloghop Seizoenscatalogus