Kaart in Just Jade


Was de vorige kaart heel fel qua kleur. Nu heb ik gewerkt in rustige groen tinten. 
Voor de basis van de kaart heb ik een stuk cardstock in Just Jade gebruikt. Daarop heb ik een mat gemaakt met Basic White waar ik dan weer een stuk van het prachtige designer papier heb verwerkt. Ik vind de inkt vlekken die hierop zijn afgebeeld echt super. 

De uitgestanste bladeren heb ik ook gemaakt van Just Jade cardstock, maar heb ik daarna bewerkt met high gloss clear embossing poeder. Hierdoor krijg je een mooie glanzende maar ook dieper kleur. Ik vind dat erg leuk om te doen omdat je zo met 1 kleur papier toch meerdere tinten kunt maken.  Over de bladeren heb ik een rechthoek geplakt met dimensionals in Just Jade met daarop weer een rechthoek in Basic White. De letters zijn ook weer uitgestanst uit Just Jade cardstock. Als laatst heb ik nog wat gestempelde bloempjes geplakt in de kleur Fresh Fresia en een paar rhinestones in dezelfde kleur.


Ook de binnenkant verdient het natuurlijk om mooi te worden aangekleed. Ook hier heb ik een gestanste bladerentak geplakt over een stukje designer papier. Op het Basic White cardstock is de tekst gestempeld met de kleur Soft Succulent. De bloemen heb ik gestempeld in dezelfde kleur groen, maar dan op vellum. Dit geeft net weer even een ander effect. 

Natuurlijk vind ik het erg leuk als je een bericht achter laat wat je van de kaart vind. En mocht je vragen hebben over de kaart of de produtcen die ik heb gebruikt, kun je mij die altijd vrijblijvend stellen.

Lieve groetjes,
Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus