SUper aktie voor de maand november

Stitched from the heart


Ik ben helemaal blij. Al een tijdje ben ik op zoek naar de framelits dies met het
 "geborduurde "randje. En van de week werd mijn wachten op de juiste set dan gewoon beloond. We hebben bij Stampin' Up nu echt een fantastische nieuwe set binnen.

Het is een set met wel 12 stanzen; 4 vierkantjes, 4 cirkels en 4 ovalen. En langs de buitenkant van iedere stans zit een randje, waardoor het lijkt alsof ze geborduurd zijn. 
Deze set heet The Stichted Shapes Framelits Dies.

Deze set geeft zo'n chique uitstraling aan je kaart. Het maakt 'm echt af met deze stanzen. Verder vind ik het geweldig dat er in 1 set ook gewoon 3 verschillende vormen zitten. Dat zie je volgens mij nooit.
Ik ga deze set zeker bestellen. Zodra ik 'm in huis heb, zal ik jullie er mijn creatie's mee laten zien. Verder hebben we ook nog een geweldige leuke aanbieding. Er worden 9 bijpassende stempelsets verkocht met 25 % korting gedurende de hele maand november.


Wil je ook graag van deze aanbiedingen gebruik maken? Stuur me dan even een mailtje op jacquelinehigler@gmail.com.

Ik doe op 11 november mijn volgende verzamel bestelling. 

Nu ga ik snel verder met het voorbereiden van mijn  75 swaps voor het On Stage event van 5 november. Natuurlijk laat ik jullie weten hoe het was. En houd mijn Blog in de gaten, want daar zal ik zaterdag ook mijn swaps op posten.

Veel creatieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus