Veel warmte, liefde en licht

 Wat ligt er dit jaar onder de kerstboom?

Oh wat is het toch een heerlijke tijd van het jaar. Buiten wordt het nu toch steeds wat kouder en binnen maken we het weer gezellig. Ik ben echt een grote fan van de decembermaand. En wat is er leuker om een zelfgemaakt cadeautje te geven aan iemand. Maar ook bij mij in de familie wordt er natuurlijk steeds vaker om geld of een bon gevraagd. Vandaar dat ik dit keer een cadeau-envelopje heb gemaakt. Daarin kan je een tegoedbon cadeau doen. 


De basis van mijn cadeau-envelop is gemaakt van een A4 in Cherry Cobbler.
Voor de binnenkant heb ik 2 stukjes Whisper White gebruikt en bestempeld met de set Vrede met Kerst. Een hele leuke nederlandse stempelset van Stampin' Up.
Het dessin papier is het All is Bright Designer Series Paper.

Verder heb ik een lint gebruikt om de envelop te sluiten en daaraan heb ik een bundeltje gemaakt met leuke labels en versiering. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Als je dit ook graag wilt maken kan je even contact met me opnemen voor een werkbeschrijving en de materialen. Of je kan uiteraard een workshop bij me komen volgen.


Ik hoop dat ik hier iemand deze kerst in ieder geval heel blij mee ga maken.

 Lieve groetjes Jacqueline

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloghop Spring/summer catalogus

BlogHop - Pop of Paradise

Bloghop Seizoenscatalogus